Bank Verdi Hoog in Haastrecht

Met de losse elementen van bank Verdi is iedere opstelling mogelijk. Standaard met een zitverlenging. 

Bij de hoge bank zit het verschil in de hoogte in de rug, deze is 8cm hoger.

Vanaf € 1.109,00

Zeg je bank Verdi dan heb je het over variatie. Niet alleen in bekledingsuitvoering of kleur. Je kunt deze zitbank door de variatie in mogelijkheden geheel naar jouw stijl aanpassen.

Kies bijvoorbeeld voor de strakke, rechte, smalle arm met de moderne poot als je van eigentijds wonen houdt. Met de afgeronde arm, houten poot en stiknaad in de rug maak je er een bank van die prima in een romantisch interieur past. Of creëer een hoekopstelling met een industriële sfeer. Combineer hiervoor de losse elementen met de stoere brede arm en zwart metalen poten en klaar is je industriële hoekbank.  Maar ook voor de klassieke en iets traditionelere woonstijl is er een bankstel Verdi. Kies dan voor de hoge rug en speel net zolang met de zithoogte en het soort zitcomfort, totdat het goed voelt. Daarbij kun je het comfort nog verhogen met een losse hoofdsteun. Tot besluit creëer je een leuke leeshoek met de fauteuil en de losse hocker.

Zelfs als de bank bij je thuis staat kun je nog variëren door de verlengingsmogelijkheid die standaard in de zitting zit. Voordeel is dat de zitdiepte per persoon aangepast kan worden. Mensen met wat langere benen hebben voordeel aan een diepere zit en andersom.

Kortom, varieer met Verdi en je krijgt gegarandeerd een zithoek die bij jou past.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken Vraag naar de vele mogelijkheden van bank Verdi.
Type product Banken
Collectie Honck

Nog geen resultaten