• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Update: onderstaande nog steeds actueel op 21 november. Mocht de situatie veranderen melden wij dat op deze pagina. 

Mededeling i.v.m. coronavirus

Onze winkel is gewoon geopend en ook onze medewerkers blijven graag uw bestelling bezorgen en evt. monteren. Wij houden de voorzorgsmaatregelen die het RIVM aangeeft goed in de gaten en we hopen dat u dat ook doet. Mocht er wel sprake zijn van verkoudheid en/of hoesten bij u of uw thuisfront, dan verzoeken wij u geen bezoek te brengen aan onze winkel. Daarnaast vragen wij u om ons in te lichten over eventuele verschijnselen voordat onze medewerkers bij u thuis komen.

Nieuw bij Gebr. Bakker: een showroom voor u alleen!

Wij hebben gemerkt dat er bij onze klanten behoefte bestaat alleen door onze showroom te kunnen lopen in verband met het Coronavirus.

Wij bieden u nu deze optie aan op woensdagavond of donderdagavond vanaf 18.30.

Wij vragen u met klem wel van te voren een afspraak te maken, zodat we de avond kunnen reserveren voor u. Zo bent u ervan verzekerd dat u veilig in de winkel kunt rondlopen en dat u samen met 1 verkoper in het pand bent.

U bent van harte welkom, de koffie en thee staan voor u klaar.

Zoals altijd zijn wij ook bereid om bij u thuis langs te komen met een uitgebreide hoeveelheid stalen, zodat u in uw eigen omgeving rustig een keuze kunt maken. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 0182-501313. Ook kunt u ons e-mailen of een berichtje via facebook sturen. Uiteraard bent u ook nog steeds van harte welkom in onze showroom. Hier doen wij er alles aan om zo hygiënisch mogelijk te werken. WIJ WILLEN BENADRUKKEN dat anders dan op woonboulevards en bij grote winkelketens/gebieden u bij ons in de showroom en de omgeving daarvan altijd met voldoende afstand naar andere toe rond kunt lopen. Het is bij ons een rustige omgeving met over het algemeen weinig mensen om u heen. Dit bevorderd de veiligheid voor u en voor andere. U kunt dus met een gerust hart en op uw gemak rondlopen.

We bekijken de situatie van dag tot dag en zullen alle berichten en maatregelen serieus nemen en aanpassingen doen als dat nodig is.
Wij danken u voor uw begrip.