• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een eetkamertafel kopen? Voor de aanschaf van een nieuwe eettafel bent u bij Gebroeders Bakker aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Meer dan een eetkamertafel

De eetkamer is een plek waar het in een woning draait om gezelligheid, etentjes met vrienden, spelletjes en borrels. Daar hoort uiteraard een prachtige eetkamertafel bij! De eettafel is vaak één van de meest gebruikte meubels in een woning. Omdat een eettafel veel wordt gebruikt dient deze niet alleen mooi te zijn maar ook stevig, comfortabel en praktisch.

Uitgebreid assortiment eettafels

Wij bieden u een uitgebreid assortiment eettafels. Deze kunt u uiteraard  bekijken in onze showroom.  U kunt dan even rustig aanschuiven bij elke eettafel en bekijken waar uw voorkeur naar uitgaat. Eetkamertafels zijn in verschillende vormen beschikbaar: rechthoekig, vierkant, rond en vooral ovale eettafels zijn erg populair. Daarnaast leveren wij ook tafels met de populaire metalen poten in acacia en eiken.

Altijd advies op maat

Wanneer u een eetkamertafel  gaat kopen moet deze uiteraard goed in uw interieur passen. Daarover adviseren wij u graag want elke ruimte waar een eettafel komt te staan is anders. Wij adviseren u graag over het materiaal, de kleuren, de grootte, het onderstel en indien nodig ook over eetkamerstoelen.

Eetkamertafel kopen? Kom gerust langs

Eetkamertafel kopen? Kom gerust langs in onze prachtige showroom en laat u verassen door de eindeloze mogelijkheden. Bij Gebroeders Bakker ontvangt u advies op maat en leveren wij de allerbeste merken eettafels.