HONCK MEUBELEN

Create your own home

Honck is een venster op de wereld. Honck inspireert, stimuleert, geeft energie en toont de mooie dingen in het leven.

Through Honck, I see Me

Create your own home

Wat zijn jouw woonwensen?

Welke meubelen passen het beste bij jouw persoonlijkheid? Zelf weet je precies wat je wilt. En wat je nodig hebt in je woonkamer. Deel je interieurwensen met onze ervaren adviseurs en je merkt waarom je bij Bakker Meubelen bent binnengestapt. We luisteren naar je, denken met je mee en zetten alle mogelijkheden voor je op een rij. Hoe je interieur eruitziet, dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Wij helpen je alleen. En onze expertise én het uitgebreide assortiment kwaliteitsmeubelen komen daar uitstekend bij van pas.

Life is beautiful.

Je woonkamer is een welkom rustpunt in een druk bestaan. Je bent ambitieus in je werk en geniet van ieder moment met familie en vrienden. Op je comfortabele bank of relaxstoel vergeet je voor even alle hectiek. Even bijkomen en weer opladen. En vooral genieten van een uniek interieur met meubelen die energie uitstralen. Wil jij je thuis voelen in je eigen woonkamer? Laat je inspireren door de Honck meubelcollectie van Bakker Meubelen.

Don’t forget to be playful.

Of je nu een uitgesproken woningstijl hebt of niet, bij Bakker Meubelen stel je zelf je interieur samen. Ook in je woonkamer wil je toch uniek zijn? Onze collecties Honck Basement en Loft zijn van zichzelf al uniek, laat staan hoe bijzonder je jouw interieur maakt als je meubels uit de verschillende collecties combineert. En bij ons doe je dat gewoon. Als je dat wilt natuurlijk, want ook met de meubelen binnen één van de collecties richt jij je kamer in op de manier die het beste bij je past. Natuurlijk adviseren wij je over de verschillende modellen, materialen en kleuren. Maar zelf weet je als geen ander waar je echt blij van wordt.  

Honck is always amazing and surprizing in de regio Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen.

De kwaliteit van de collecties Loft en Basement herken je meteen. Natuurlijke materialen, een strakke vormgeving en oneindig veel functionaliteiten. Van de luxe banken en relaxfauteuils tot de praktische eettafels en kasten, je zwicht voor het comfort en gemak van de meubelen. Bovendien geniet je van de sfeervolle uitstraling die je binnenhaalt. Honck is verrassend veelzijdig. 

 

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook