• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

In onze moderne showroom in Gouda vind je dé gordijnen voor jouw woning. Op basis van ons deskundige advies kiezen we samen de juiste gordijnen voor je uit. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers van de beste kwaliteit gordijnen.

De juiste gordijnen voor jouw Goudse woning

Bij de keuze voor gordijnen komen heel wat beslissingen kijken. Zo kun je kiezen voor op plisségordijnen, gordijnen met een plooi, wave gordijnen, verduisterende en semi-transparante (laten licht door) gordijnen in vele kleuren. Welke de juiste is voor jouw woning in Gouda bepalen we samen. De gordijnen worden compleet op maat gemaakt.

Goudse gordijnen op maat

Geen enkel huis is hetzelfde, dus ook jouw huis in Gouda niet. Daarom zorgen we ervoor dat onze gordijnen op maat worden gemaakt, zodat ze precies passen bij jouw huis. Onze gordijnen zijn geschikt voor bijna iedere ruimte in een woning, welke afmetingen deze ook heeft. Daarnaast zijn er ook vele mogelijkheden, zoals kleur, de plooi, de lengte, om aan te passen naar jouw wensen.

Gebroeders Bakker: jouw gordijnenspecialist

Maak een afspraak om de showroom voor je alleen te hebben, zodat je uitgebreid de tijd kan nemen voor het uitkiezen van je nieuwe gordijnen. Wil je liever eerst even bij ons binnenkijken? Dat is zeker ook mogelijk. Zo vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Op basis van ons deskundig advies maak jij gegarandeerd de juiste keuze wat betreft de gordijnen voor jouw Goudse woning. Neem contact met ons op voor meer informatie.