Silhouette® Shades bij Bakker Meubelen

Silhouette® Shades bij Bakker Meubelen

 

✔ Op maat gemaakt  ✔ Elektrische bediening  ✔ Gratis inmeten

De exclusieve stoffen. De ingenieuze constructie, waarmee je de lamellen sierlijk laat draaien.  Silhouette®Shades zijn een lust voor het oog. Maar ze zijn ook erg handig. Eigenlijk zijn ze een gordijn, een inbetween gordijn en jaloezie in één. Je bedient de raamdecoratie met gemak en zorgt voor een perfecte balans tussen privacy en lichtinval. Bakker Meubelen heeft een uitgebreid assortiment Silhouette Shades. In verschillende stoffen, kleuren en dessins. Onze specialisten geven je graag een persoonlijk advies.

De voordelen van Silhouette® Shades

Silhouette Shades zijn geschikt voor iedere kamer. Ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer komen ze goed tot hun recht. Je geniet van het binnenkomende zonlicht. De raamdecoratie filtert de felste zonnestralen voor je. Zet de lamellen in de gewenste stand en je hebt de privacy en lichtinval waar je op dat moment naar verlangt. De Silhouette Shades zijn ook verkrijgbaar in de stof ClearView™, waarmee je door de unieke weefstructuur een nog beter zicht naar buiten hebt. Verder werken de transparante en verduisterende stoffen van de Silhouette Shades geluiddempend en maak je de lamellen van deze raamdecoratie eenvoudig schoon.

Volledig op maat

Hang je de Silhouette Shades voor een klein raam, dan adviseren we je de lamelbreedte van 50 mm. Voor grote raampartijen zijn de lamellen van 75 mm ideaal. In onze showroom laten we je in ieder geval alle mogelijkheden van de Silhouette Shades zien. We leveren de raamdecoratie volledig op maat voor je. Behalve de lamelbreedte kies je bijvoorbeeld ook je favoriete stof en kleur. Wist je dat we voor jouw Silhouette Shades ook extra isolerende stoffen hebben? Dan blijft het lekker warm of houd je het juist koel in je kamer.

PowerView® Automation

Standaard hebben de Silhouette Shades slechts één bedieningskoord, waarmee je de stoffen lamellen eenvoudig opent, sluit en kantelt. En je maakt het jezelf nog veel gemakkelijker door te kiezen voor PowerView® Automation. Met dit draadloze systeem bedien je alles op afstand via een app. Gewoon vanuit je comfortabele stoel of vanuit bed. Luxaflex® heeft trouwens nog meer slimme en veilige oplossingen voor jouw raamdecoratie. Wordt het een revolutionair koordbedieningssysteem of heeft een elektrische variant je voorkeur?

Silhouette® Shades kopen bij Bakker Meubelen

De grote merken van Bakker Meubelen

Bij Bakker Meubelen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.