• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Met een Space Dream Matras 2.0 contour val je binnen enkele seconden inslaap en slaap je ook nog eens heerlijk door. Het traagschuim van de bovenlaag vormt zich perfect naar de contouren van jouw lichaam en zorgt met de druk verlagende eigenschappen voor optimale ondersteuning. Nog steeds niet overtuigd om een Space Dream matras 2.0 contour te kopen? De ingebouwde comfortzones zorgen voor een ergonomische ondersteuning aan de wervelkolom. De ergonomische ondersteuning van een Space Dream matras 2.0 contour is uitermate geschikt voor als je bijvoorbeeld spier- en gewrichtsklachten hebt. De Space Dream heeft een antiallergische stretch hoes die voorzien is van een ventilatieband en vochtregulerende eigenschappen.

Space Dream matras kopen

Hebben we je al bijna overtuigd om de Space Dream matras 2.0 contour te kopen? Hier nog informatie over de Space Dream 2.0. Het matras bestaat uit backbone van ondersteunend koudschuim met exclusieve verlichtingskanalen, voor een perfecte ventilatie met een 6 centimeter afdeklaag van biologisch verrijkt traagschuim.

De voordelen van het Space Dream matras 2.0 contour zijn:

  • Niet temperatuurgevoelig
  • Zomers en winters dezelfde densiteit
  • Hoogwaardig ligcomfort
  • Perfect druk verlagend

Space Dream Matras 2.0 contour details

Hierboven staan al veel details vermeld over het Space Dream matras 2.0 contour. Hier nog een korte samenvatting. De hoogte van het matras is 23 centimeter. Bevat 22% essentiële oliën van de Ricinusplant waardoor hij niet temperatuur gevoelig is. De toplaag bestaat uit 6 centimeter Biogreen Medium en de basis bestaat uit 17 cm van backbone.

Matras kopen bij de Gebroeders Bakker

Wil je een matras kopen bij ons? Of hebben we je overtuigd om de Space Dream matras 2.0 contour te kopen? Dan kan je bij ons langskomen in de showroom. We zijn elke dinsdag tot en met zaterdag geopend. Zou je graag eerst telefonisch contact opnemen met ons over het Space Dream matras 2.0 contour? Dat kan natuurlijk ook. Dan kan je bellen naar 0182 – 501 13 13.