Hoekbank Louise in Haastrecht

Comfort en gemak staan voorop bij hoekbank Louise. Daarnaast is deze veelzijdige bank ook nog eens een plaatje om te zien.
Er zijn vele opstellingen mogelijk met de losse elementen.
Vanaf € 2.760,00

Hoekbank Louise heeft de looks, maar lekker zitten staat voorop bij deze veelzijdige bank. Veelzijdig, zowel wat betreft stijl, combinaties als functies. Qua stijl past deze bank in een stoer, landelijk interieur maar misstaat deze ook niet in een moderner ingerichte huiskamer. Naast een fauteuil, 2, 2,5, 3 en 3,5 zits bank is het ook mogelijk om een hoekbank samen te stellen met de losse zitelementen. Deze losse zitelementen kunnen mét, maar ook zonder armleuningen geleverd worden, zodat de hoekbank wat luchtiger wordt. De armleuningen zijn trouwens exclusief voor onze collectie ontworpen.

Kies uit 3 soorten zitcomfort en 2 zit-hoogtes. Wil je het zitcomfort nog meer op jouw lichaam aan kunnen passen? Kies dan voor een schuifbare zitting. Maar met een relaxfunctie kies je pas echt voor ultiem lekker zitten. Deze functie brengt de rug naar achter en het voetgedeelte omhoog. Om de relaxfunctie optimaal te benutten kun je ook nog een hoofdsteun toevoegen. Met de poef, eventueel in een contrasterende kleur, maakt je de door jou gekozen zit combinatie helemaal af.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken Vraag naar de vele mogelijkheden van bank Louise.
Type product Banken
Collectie Honck

Nog geen resultaten