Silvana

Begin jouw heerlijke nachtrust met Silvana

Ik wil advies over Silvana

Silvana kussens en dekbedden kopen in Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen

Silvana kussens en dekbedden voor slaapcomfort om van te dromen. Ontwikkeld met fysiotherapeuten om jou een heerlijke nachtrust te geven. Bakker Meubelen in Haastrecht heeft Silvana ook in de collectie.

Silvana kussens voor een goede nachtrust en slaaphouding

Silvana kussens variëren van extreem zacht tot stevig en alles wat daar tussenin zit. Optimale ondersteuning voor nek en hoofd in welke houding je ook slaapt. Zo vul je een goed bed en matras aan met een comfortabel kussen. Ook geschikt wanneer je last hebt van een huisstofmijtallergie! Op zoek naar Silvana in de regio Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen? Bakker Meubelen heeft de volledige Silvana collectie in huis!

Dekbedden van Silvana

De Puur natuur collectie van Silvana dekbedden biedt volledig natuurlijke materialen. Met de Anti allergisch varianten ben je zeker bestand tegen huisstofmijt. Schommelt jouw lichaamstemperatuur of hebben jij en je partner andere temperatuurvoorkeuren? Ga dan voor Climate control dekbedden. De luxe van hoogwaardig witte eendendons met het Downafresh® hygiënelabel vind je in Silvana Royale.

Ervaar de Silvana collectie bij Bakker Meubelen

De uitgebreide collectie kussens en dekbedden biedt zeker iets wat bij jou past. Onze adviseurs helpen je graag met goede producten aan de perfecte nachtrust. Ervaar het zelf in onze showroom in Haastrecht.

Silvana bij Bakker Meubelen in de regio Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen

Support kussens
Ondersteunende kussens
Dooradembare kussens
Drukverlagende kussens
Anti allergisch kussens en dekbedden
Puur natuur kussens en dekbedden
Climate control kussens en dekbedden
Royale dekbedden

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Slaapadvies

Bakker Meubelen, jouw Silvana specialist in de regio Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen.

Bakker Meubelen is dé Silvana specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Silvana kussens, dekbedden en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Haastrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.