Relax fauteuil Milaan in Haastrecht

Relaxfauteuil met uitmuntend zitcomfort. Deze relax-draaifauteuil heeft een elektrisch verstelbaar rug- en voetdeel en een met hand verstelbare hoofdsteun voor de juiste ondersteuning.
Vanaf € 1.880,00

Relaxen doe je in stijl met deze relax-draaifauteuil in drie formaten. De Small, Medium en Large versie hebben allen een uitmuntend zitcomfort. Door middel van extra hoofdsteunverstelling en het elektrisch verstelbare rug- en voetdeel is deze heerlijke stoel geheel aan te passen naar de relaxstand die het beste bij je lichaam en situatie past.

Lekker luieren, een boek lezen of tv kijken - het wordt met deze relaxfauteuil een beleving. Door het slanke ontwerp en de draaivoet in chroom, heeft deze fauteuil een moderne uitstraling. Ook leverbaar met kantelfunctie, andere poten en andere stof- en leeruitvoeringen in vele kleuren. Tegen meerprijs is een contrasterende bies ook mogelijk.

Deze luxe fauteuil is onderdeel van de zitgroep Milaan. Maak een mooie zithoek en combineer deze relaxstoel met de gewone fauteuil en een bank.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken

breedte 69 cm
diepte 76/78/80 cm
hoogte 108/115/123 cm
armhoogte 66/68/71 cm
zithoogte 46/48/51 cm
zitdiepte 48/50/52 cm


Deze relaxfauteuil komt uit het uitgebreide bank programma Milaan, vraag naar de overige mogelijkheden.

Type product Fauteuil
Collectie Honck

Nog geen resultaten