Blogs

Nieuw jaar, nieuw interieur

2023 is aangebroken en voor veel mensen staat het nieuwe jaar gelijk aan een frisse start. Een nieuw begin. Tijd om afscheid te nemen van wat niet meer bij je past en je te focussen op waar je wél blij van wordt.

Meubelen voor een new classic interieur

Stijlvolle en comfortabele meubels gaan hand in hand met een new classic interieur. Ontdek de mogelijkheden en creëer een huiselijke sfeer.

De voordelen van een innovatieve relaxstoel

Dankzij de vooruitstrevende technologie van de relaxfauteuil kun je maximaal ontspannen. Ervaar het gemak van een innovatieve relaxstoel bij ons in de showroom.

Stel de perfecte eethoek samen

Is de eethoek bij jou ook het hart van het huis? De plek waar je thuis bent, waar het gebeurt. Stel de perfecte eethoek samen dat bij jouw interieur past.

In 5 stappen je woonkamer een make-over geven

Je staart al een tijdje naar je interieur en je wilt graag eens wat nieuws. Het begint te kriebelen en je zoekt naar inspiratie. Met een paar kleine aanpassingen voelt je woonkamer weer als nieuw.

Dit zijn de woontrends van 2023

Oktober woonmaand is alweer bijna voorbij. Het najaar is bij uitstek geschikt om even stil te staan bij de inrichting van je huis.

Ervaar de voordelen van powernappen in je slaapfauteuil

De relaxstoelen van Studio Relax zijn multifunctioneel, maar wist je dat je ze ook kunt gebruiken als slaapfauteuil? Op deze manier gun je je lichaam wat extra rust en hou je voldoende energie over om de rest van de dag bezig te zijn.

Comfortabel in beweging met een relax sta-op stoel

De beste ondersteuning om in beweging te komen is een relax sta-op stoel. Of neem gemakkelijk plaats in deze comfortabele stoel na een actieve dag.

Tips & Advies

Wat is een goede zithouding

Hoe zorg je voor een fijne en goede zithouding? En hoe belangrijk is het om te bewegen als je op de juiste manier zit? We helpen je op weg met tips voor een goede en ergonomische zithouding.

Inspiratie

Comfortabele thuiswerkplek creëren

Hoe creëer je in de woonkamer een plek die geschikt is om comfortabel aan te werken? We helpen je op weg met tips voor een ideale werkplek.

Tips & Advies

Tips om tot rust te komen op een mooie relaxbank

Er zijn ontzettend veel mooie relaxbanken waar je even lekker op kunt ontspannen. Wat is nou een goede manier om verantwoord te relaxen?

Inspiratie

Moderne relaxstoel kopen

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een moderne relaxstoel, die helemaal bij je past? Er is ontzettend veel keuze in relaxfauteuils, met advies op maat weet je zeker dat je goed zit.

Tips & Advies

De ultieme guide voor het kiezen van het juiste dressoir!

De ultieme guide voor het kiezen van het juiste dressoir! In deze blog geven wij je de handvatten om het juiste dressoir te kiezen.

Inspiratie

Een botanisch interieur: betrek je tuin bij je woonkamer

Een botanisch interieur: betrek je tuin bij je woonkamer

Draaibare relaxfauteuil

5 redenen om een draaibare relaxfauteuil te kopen

Stijlvolle relaxstoelen voor binnen

Stijlvolle relaxstoelen voor binnen? Wij hebben een aantal tips en suggesties voor je.

Je eetkamer goed en mooi inrichten

Je eetkamer goed en mooi inrichten? Wij hebben een aantal tips en suggesties voor je.

Hoe kies je de juiste bank?

We willen allemaal goed zitten, maar wat goed zitten is voor jou, is het niet voor een ander. Ben je toe aan een nieuwe bank? Wij geven je handige tips.

Nieuw huis inrichten? 3 Tips voor het beste resultaat

Wat leuk. Je gaat verhuizen. Een goed moment voor een nieuw interieur. Maar heb je al nagedacht over de inrichting van je nieuwe huis? En hoe je dat aanpakt? Wij geven je 3 handige tips.

7 Tips voor het kopen van een nieuwe relaxfauteuil

Heerlijk relaxen op een comfortabele stoel. Wie wil dat nu niet? Maar welke relaxfauteuil past het beste bij jou? Wij geven je 7 tips voor als je een nieuwe relaxstoel gaat kopen.