Bij een goed matras hoort een goede lattenbodem. Bakker Meubelen helpt je kiezen.

Lattenbodems bij Bakker Meubelen

Lattenbodems kopen in de regio Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen

✔ Persoonlijk advies  ✔ Elektrische lattenbodems  ✔ Met comfortzones

Bij een goed matras hoort een goede lattenbodem. Bakker Meubelen helpt je kiezen.

Waarom je lattenbodem belangrijk is. Bakker Meubelen in Haastrecht legt 't uit!

Hoewel vooral je matras voor de ondersteuning van je lichaam zorgt, speelt ook de bedbodem daar een belangrijke rol bij. Heb je de juiste bedbodem, dan lig je net even iets comfortabeler. De lattenbodem is een populaire bedbodem, die geschikt is voor zowel pocketveren matrassen, schuim matrassen als latex matrassen. Behalve dat je geniet van nóg meer slaapcomfort, zorgt je lattenbodem er ook voor dat je matras goed ventileert. Om maximaal te profiteren van je lattenbodem moet deze voor 100% zijn afgestemd op je matras. En daar zorgen wij voor. In onze winkel vertellen we je graag over de mogelijkheden.

Elektrische lattenbodem kopen in de regio Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen

Lees je graag een boek in bed of kijk je er televisie? Dan is een elektrisch verstelbare lattenbodem echt iets voor jou. Zonder je bed uit te komen regel je een comfortabele lig- of zithouding. De elektrische lattenbodem maakt het je ook een stuk gemakkelijker om vanuit een lighouding rechtop te gaan zitten. Wil je liever een handverstelbare lattenbodem, dan kan dat natuurlijk ook. Met handgrepen bij het hoofdeind en het voeteneind creëer je in dat geval eenzelfde comfortabele houding. De verschillende comfortzones stel je bij beide uitvoeringen apart van elkaar in, zodat zowel je schouders, rug als heupen de optimale ondersteuning krijgen. Ook voor matrassen voor elektrische lattenbodems kun je bij Bakker Meubelen terecht.

Lattenbodem of boxspring? Bakker Meubelen vertelt het je!

Waar de boxspring erg populair is, is de lattenbodem dat ook. Beide bedbodems ontlopen elkaar nauwelijks als het gaat om ligcomfort en lichaamsondersteuning.

Ja, een boxspring heeft een luxere uitstraling. Maar als je daar de voordelen van een lattenbodem tegenover zet, dan besef je waarom veel mensen voor een lattenbodem kiezen.

Zo plaats je de lattenbodem eenvoudig in je bedombouw, ventileert het matras op je lattenbodem beter dan bij een boxspring en ben je ook nog eens voordelig uit. Omdat je de lattenbodem gemakkelijk uit de bedombouw haalt, kun je alles ook nog eens stofvrij houden.

Welke lattenbodem past bij jou?

Je bent overtuigd van de voordelen van een lattenbodem. Nu nog op zoek naar de beste lattenbodem voor jouw slaapsituatie. Bij Bakker Meubelen heb je voldoende keuzemogelijkheden, maar hoe pik je daar de juiste lattenbodem uit voor in jouw slaapkamer? We helpen je graag op weg. Allereerst is er bij lattenbodems een verschil in hoe de latten gemonteerd worden. Binnen het frame of met schokdempers óp het frame. Verder bepaalt ook het aantal latten jouw slaapcomfort. Hoe meer latten, hoe beter de ondersteuning. Andere punten van aandacht zijn de aanwezigheid van comfortzones en of je voorkeur uitgaat naar een vlakke of een verstelbare lattenbodem.

 

Meer weten over lattenbodems? Onze adviseurs staan voor je klaar.

De merken van Bakker Meubelen

Bij Bakker Meubelen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.