Een goed matras vinden? Kom naar Bakker Meubelen

Matrassen kopen in de regio Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen

✔ Persoonlijk advies  ✔ Optimaal ligcomfort  ✔ Lange levensduur

Ontspannen wakker worden? Jouw lichaam verdient een goed matras. 

Wil je beter slapen? Probeer een matras van Bakker Meubelen in Haastrecht

Lekker en gezond slapen. Met het juiste matras doe je het allebei. Op een matras van Bakker Meubelen lig je comfortabel en word je uitgerust wakker. Heb je rugklachten en verergeren die tijdens je slaap? Als je met je matras je lichaam optimaal ondersteunt, kun je die klachten verminderen en misschien wel voorkomen. Je bed is dan wel de basis, je bedbodem en matras zijn essentieel voor je nachtrust. Investeer je in je matras, dan investeer je in je gezondheid. Zeker als je je laat adviseren door de specialisten van Bakker Meubelen. Zij zorgen ervoor dat jouw matras naadloos aansluit bij je slaaphouding.

Kies je een pocketvering matras, een latex of koudschuimmatras?

Je hoeft niet bang te zijn dat je bij ons jouw matras niet vindt. Onze matrassen zijn er in verschillende breedte en lengtematen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kom je al snel uit op één van onze pocketvering matrassen, koudschuim matrassen, hybride schuim matrassen of latex matrassen. Heb je een stevig of juist een zacht matras nodig voor de beste ondersteuning van je rug, nek en bekken? En denk je ook aan de vochtabsorberende werking? Met het ligcomfort, de ondersteuning en ventilatie zit het bij al onze matrassen wel goed. Toch past het ene matras beter bij jou dan het andere. Zo vormt een 7 zone pocketvering matras zich bijvoorbeeld helemaal naar de contouren van je lichaam.​​

Kom een matras zelf ervaren bij Bakker Meubelen in de regio Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze matrassen. En dat merk je meteen. Op een matras van Bakker Meubelen geniet je optimaal van extra slaapcomfort. Bovendien gaat je matras lekker lang mee. Zodat jij de komende jaren geen nieuw matras hoeft aan te schaffen. We werken samen met gerenommeerde Europese producenten en zien erop toe dat voor jouw matras alleen de allerbeste materialen gebruikt worden.

Topdekmatrassen

Met een topdekmatras maak je het nog comfortabeler voor jezelf. Een topdekmatras is een dun matras, dat je bovenop het gestoffeerde matras van je boxspring legt. Zo krijgt je lichaam een betere ondersteuning, blijft je basismatras langer schoon en verleng je de levensduur van je matras. Verder biedt een topdekmatras de oplossing als je matras te hard of te zacht is, maar je het nog niet wilt vervangen. En heb je last van de ruimte tussen twee afzonderlijke matrassen, dan werk je die met een topdekmatras gemakkelijk weg. Ook bij het topdekmatras kies je uit verschillende vullingen, zoals koudschuim, latex en pocketvering. Verder vind je in onze ruime collectie ook splittoppers voor een bed met verstelbare bodems.

Proefslapen mag

Onze adviseurs zijn ervaren genoeg om jouw ideale matras eruit te pikken. Toch wil je zelf ervaren dat je een goede aankoop doet. In de winkel van Bakker Meubelen kun je jouw matras dan ook testen. En omdat je pas echt een goed oordeel kunt geven als je wat langer op een matras ligt, probeer je je matras ook thuis nog uit.

Matrassen kopen in de regio Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen?

Bakker Meubelen is dé matrassenspecialist bij jou in de buurt. Wij kijken graag samen in onze showroom in Haastrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

De merken van Bakker Meubelen

Bij Bakker Meubelen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.