Linoleum vloeren bij Bakker Meubelen

Linoleum vloeren bij Bakker Meubelen

 

 

✔ Duurzame vloeren  ✔ Gratis inmeten  ✔ Persoonlijk advies​​​​

Linoleum vloeren. De kans is groot dat je er overheen loopt als je in een bedrijfsruimte, klaslokaal of ziekenhuis bent. Maar ook in woonkamers en slaapkamers is de linoleum vloer nog altijd in trek. Het is een harde, slijtvaste vloer. Linoleum bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen, zoals lijnzaadolie, kalk en jute. Behalve dat een linoleum vloer goed is voor jou en je gezin, is de vloer goed voor het milieu. Veruit de meeste van de gebruikte materialen zijn herwinbaar en bijna de helft ervan is hergebruikt.

De voordelen van een linoleum vloer:
✔ Natuurproduct
✔ Onderhoudsvriendelijk
✔ Slijtvast
✔ Lange levensduur
✔ Goed voor mens en milieu
✔ Geschikt voor vloerverwarming

Linoleum vloer laten leggen

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om je linoleum vloer te laten leggen door een vakman. Of het nu gaat om rollen, stroken of tegels, Bakker Meubelen heeft jarenlange ervaring met het leggen van linoleum vloeren. Zo besteden wij veel aandacht aan het egaliseren van de ondergrond. Als je goed egaliseert, kun je linoleum zelfs over een bestaande vloer leggen. En omdat linoleum warmte doorlaat, gaat jouw nieuwe vloer goed samen met vloerverwarming. 

Hoe onderhoud je een linoleum vloer?

Hoe dikker de linoleum vloer is, hoe langer de vloer mee zal gaan. En wanneer je de vloer goed onderhoudt, geniet je er nog veel langer van. Door de beschermende werking van de toplaag, is vooral het onderhoud van Marmoleum-vloeren erg eenvoudig. Regelmatig stofzuigen en dweilen is vaak al voldoende. Ben je benieuwd hoe je de vloer het beste kunt reinigen? Onze specialisten geven je een advies op maat.

Linoleum vloer kopen in de regio Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen?

De grote merken van Bakker Meubelen

Bij Bakker Meubelen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.